Arvojamme ovat:

 

Innovatiivisuus


Olemme tuoneet markkinoille konsepteja, jotka tuottavat asiakkaillemme poikkeuksellista hyötyä ja selkeää kustannussäästöä tasosta tinkimättä. Kehitämme yhdessä sidosryhmien, henkilökunnan ja koko johtotiimin voimin uusia innovatiivisiä ja uraa uurtavia menetelmiä, joiden on tarkoitus mullistaa turvallisuuskulttuuria Suomessa.

Asiakaslähtöisyys


Hyvä menestys toiminnassa ja asiakkuussuhteissa juontaa yhtiön tapaa toimia luotettavasti, nopeasti ja laadukkaasti. Jokainen asiakas on meille äärimmäisen tärkeä ja erittäin matalan organisaatiorakenteen ansiota pystymme huolehtimaan asiakkaista ja heidän tarpeistaan juuri sillä tavalla kuin on hyvän palveluntarjoajan tarkoituskin.

Luotettavuus


Mittaamme ja analysoimme toimintaamme jatkuvasti, kehittämällä toimintatapojamme pyrimme entisestään parantamaan viestintää, asiakassuhteiden hoitoa ja palvelun luotettavuutta. Toimintavarmuutemme perustuu siihen, että toteutamme asiakkaan kanssa yhteistyössä sovittuja tavoitteita ja olemme aina paikalla tukemassa asiakkaan tarpeita.

Joustavuus


Elinehtomme turvallisuusmarkkinoilla on aina ollut ketteryys ja joustavuus niin asiakassuhteissa kuin työntekijöidemme kanssa. Toimimme aina asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalla sekä pyrimme aina työntekijän osalta osoittamaan joustoa ja ymmärrystä.


Yrittäjyys

KV:n matalarakenteinen organisaatiomalli tarkoittaa, että jokainen työntekijä on osaltaan rakentamassa yhtiötä omalla työpanoksellaan. Työskentelemme kaikki yhdessä siihen tavoitteeseen, että asiakkaamme saa moitteetonta ja juuri heille luvattua palvelua. Tällä tavalla pystymme varmistamaan, että jokaisen työntekijän viihtyvyydellä on suora linkki menestykseemme!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0