KV Turva palveluntoimittajana

Olemme täysin kotimainen yksityisomistuksessa oleva turvallisuusalan yritys, jonka missiona on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta turvallisuuspalvelua asiakkaillemme. Olemme yhtiö, jonka perusperiaatteena on asiakkaiden palvelutarpeeseen vastaaminen kaupan alan ja turvallisuusalan uusimpien innovaatioiden yhdistelmillä.

Pääpalvelumme eli turvamyyjäpalvelu on erittäin hyvä esimerkki kaupan alan ja turvallisuusalan yhdistelmästä. Turvamyyjäpalveluissa olemme markkinoiden vahvin yhtiö, koska osaamme tuoda ja yhdistää kahdelta eri toimialalta uusia palvelumalleja ja käytäntöjä. Turvamyyjäpalvelumme on myymäläturvallisuuden uusin ilmiö, jossa ilmentyy kustannustehokkuus ja kahden toimialan parhaat suuntaukset.

Asiakaslupauksemme

Asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat meillä etusijalla: jokainen asiakas on meille tärkeä. Mittaamme palvelun laatua jatkuvasti varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Menestyksemme toimialalla ja asiakassuhteissa juontaa luotettavasta, nopeasta ja laadukkaasta toiminnasta.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0