KV Turva palveluntoimittajana

Olemme KST Vartiointi Oy:n omistama turvallisuusalan yritys, jonka missiona on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta turvallisuuspalvelua asiakkaillemme. Olemme yhtiö, jonka perusperiaatteena on asiakkaiden palvelutarpeeseen vastaaminen kaupan alan ja turvallisuusalan uusimpien innovaatioiden yhdistelmillä.

Pääpalvelumme eli turvamyyjäpalvelu on erittäin hyvä esimerkki kaupan alan ja turvallisuusalan yhdistelmästä. Turvamyyjäpalveluissa olemme markkinoiden vahvin yhtiö, koska osaamme tuoda ja yhdistää kahdelta eri toimialalta uusia palvelumalleja ja käytäntöjä. Turvamyyjäpalvelumme on myymäläturvallisuuden uusin ilmiö, jossa ilmentyy kustannustehokkuus ja kahden toimialan parhaat suuntaukset.

Asiakaslupauksemme

Asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat meillä etusijalla: jokainen asiakas on meille tärkeä. Mittaamme palvelun laatua jatkuvasti varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Menestyksemme toimialalla ja asiakassuhteissa juontaa luotettavasta, nopeasta ja laadukkaasta toiminnasta.

Meillä työntekemistä ohjaavat yhteiset arvot:

Luotettava

Toimimme ja viestimme kumppanina ja työnantajana läpinäkyvästi. Pidämme lupauksemme ja kannamme vastuumme myös silloin, kun jotain odottamatonta tapahtuu.

Arvostava

Huolehdimme ihmisistämme, maapallosta ja siitä että tekemisemme on merkityksellistä. Olemme ylpeitä meistä ja työstä, jota teemme. Arvostamme toisiamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme.

Edistyksellinen

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja liiketoimintaamme asiakkaidemme parhaaksi. Olemme uteliaita ja avoimia muutokselle. Emme jää paikoillemme, haluamme olla edelläkävijä.Sivut: 1 2