Kaupan tukipalvelut
Pullohuonepalvelu

KV Turvan yhdistelmäpalvelut pitävät sisällään ammattitaidolla ja kokemuksella hoidettu pullopalautuslaitteiden ja pakkauksien lajittelupalvelun. Tuemme asiakkaan toimintaa pullokoneen ja pullohuoneen hoitamisessa.

Tehtäviin kuuluu toimintavarmuuden lisäksi päivittäiset pesut ja keskeytymätön pullokoneen hoito. Pullopalautusjärjestelmän siisteys ja toimivuus takaavat pitkän käyttöiän ja asiakastyytyväisyyden.

Huolehdimme asiakkaan kanssa kaikista pullopalautuksiin liittyvistä tilauksista ja logistiikasta niin, että toiminta jatkuu ilman häiriöitä ja käyttökatkoja.

Käytämme työssämme työn- ja toimivuuden seuraamiseksi luotuja ohjelmistoa, jotta asiakas ja KV Turva pystyy realistisessa ajassa seuraamaan ja ennakoimaan kaikki ongelmat ja väärinkäytökset!

Kärrypalvelu

KV Turvan ostoskärrylogistiikka takaa asiakkaalle toimivan ja luotettavan ympäristön niin pienissä marketeissa kuin isoimmissa kauppaympäristöissä. Toiminta perustuu kärryjen riittävyyden, sijoittelun ja järjestyksen huolehtimisen takaamiseen

Huolehdimme ensisijaisesti ostoskärryjen siirtelyn osalta turvallisuudesta ja palvelun luotettavuudesta. Noudatamme yleisiä sekä kiinteistön omia turvallisuusmääräyksiä ja perehdytämme ammattitaitoisen henkilöstömme tarkasti tehtävään.

Kärrypalvelu on osa yhdistelmäpalveluamme, missä yhdistämme työskentelyn tarvittaessa muihin kaupan oheistehtäviin joko turvallisuus- tai pullohuonetehtäviin. Työntekijöiden kouluttaminen kulminoituu aina asiakaspalvelun ja turvallisuuteen liittyviin koulutuspolkuihin.