Mitä etävalvonta tarkoittaa?

Etävalvonta on kohteen valvontaa ilman fyysistä läsnäoloa turvatekniikan avulla. Etävalvontaamme voidaan liittää kohteita sijainnista ja tyypistä riippumatta. Liiketilojen, kesämökkien, asuntojen, harrastetallien ja muiden tilojen valvonta on helppoa jättää hoidettavaksemme. Kauttamme saat hankittua myös tarvittavan tekniikan etävalvonnan toteuttamiseksi.

Etävalvonta tapahtuu valvomostamme, jossa ammattilaiset valvovat kameroiden ja rikosilmoitinjärjestelmän kautta tilojasi tarpeidesi mukaisesti. Valvomossamme työskentelevät valvomotoimintaan koulutetut vartijamme, joilta onnistuu yhteydenpito piirivartijan tai muun yhteyshenkilön kanssa. Tarvittaessa vartijamme hälyttävät lisäapua ja hoitavat materiaalin keräämisen rikosilmoituksia varten ja toimittavat ne poliisille.

Kustannustehokasta vartiointia

Etävalvonta räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi: passiiviseksi, aktiiviseksi tai näiden yhdistelmäksi. Passiivisessa valvonnassa valvontaa suoritetaan vain pyynnöstäsi esimerkiksi, kun henkilökuntasi havaitsee jotain epäilyttävää. Aktiivinen valvonta on aikaa, jonka vartijamme käyttävät tilojesi valvontaan. Aktiivinen valvonta-aika on täysin määriteltävissäsi tarpeidesi mukaiseksi.

Etävalvonnasta on useita hyötyjä. Vältät turhia tarkistuskäyntejä kohteessasi, koska kameroilta tapahtumien tarkistaminen on nopeaa ja vartijamme hälyttävät apua paikalle vain tarvittaessa. Esimerkiksi kuljettajien aiheuttamien aiheettomien hälytysten syiden selvittäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Näin valvonta on todella kustannustehokasta.